
Епл ће крајем мјесеца трајно обрисати неке фотографије с вашег Ајфона, ако користите опцију My Photo Stream. Технолошки див је најавио да повлачи My Photo Stream, албум који аутоматски складишти ваше снимке у задњих 30 дана.
My Photo Stream престао је учитавати снимке 26. јуна и све у њему биће изгубљено када се албум избрише 26. јула ове године.
Уколико сте корисник Ајфона, савјетујемо вам да одете на My Photo Stream – који је доступан путем апликације Photoѕ – и сачувате садржај на свој уређај. My Photo Stream нудио је бесплатно складиштење слика више од деценије и алтернативу опцији иЦлоуд Пхотос која се плаћа.
„Предвиђено је да се My Photo Stream угаси 26. јула 2023. Као дио овог прелаза, пренос нових фотографија на My Photo Stream с ваших уређаја престаће мјесец дана прије, 26. јуна 2023. Ако фотографија коју желите још није у вашој библиотеци на одређеном Ајфону, Ајпеду или Меку, свакако је сачувајте у своју библиотеку на том уређају“, објавили су из Епла.






